Tiszta Víz

Te milyen vizet iszol? Kérd víz tesztemet!

Az elfogyasztott víz, szintén tartalmaz ásványi anyagokat, ám ennek mértéke a földrajzi tényezők nagyban befolyásolják.
Csak úgy, mint a növények ásványi anyag tartalmát, mely szintén változó a termőföld föld ásványi anyag tartalmától.

Egészséged alapja, hogy mit iszol!

Naponta 2-3 liter házi víztiszítóval készült szűrt víz, és máris nagy lépést tettél az egészségedért és a pénztárcádért! Biztonságos, finom, minőségi és főként olcsó megoldást jelent a házi vízszűrő rendszer beszerelése, a reverz ozmózis készülék beszerzése. Kérd a részletes tájékozatómat és ajánlatomat! Beszéljük meg, hogy Te mit iszol, az mennyibe kerül, és mennyire egészséges! Nem is gondolnád, mennyi pénzt dobnak ki azok az ablakon, akik palackban cipelik haza az innivalót! Gyere, beszéljük meg, hol folyik el a pénzed és az egészséged!

Egy pohár tiszta víz ma már kincset ér!

Csapvíz vagy tisztított víz? A döntés a tied!

Te melyik pohár tartalmát fogyasztanád?


Szeretnéd tudni a te csapvized milyen?

20 PERC 28 MÁSODPERC. ÖSSZESEN ENNYIT SZÁNJ MAGADRA, ÉS VALÓSZÍNŰLEG MEGVÁLTOZIK AZ ÉLETED…
20:28, EDDIG TART EZ A HÁROM KISFILM…
20:28, TALÁN VALAKINEK AZ ÉLETÉT MENTI MEG…
http://www.youtube.com/watch?v=YOexehfViIw Kangen Víz – Bámulatos technológia, csodálatos eredményekkel!
http://www.youtube.com/watch?v=M5NCnAzsNUE A Kangenvíz béltisztító hatásáról.
...MERT EZ VAN NEKÜNK!!!

Biocom® víz ionizáló (lúgosító) berendezés


Az ionizált víz a 21. század egészség megőrzési felismeréseinek és technikai csodáinak egyike, ám még nem örvend közismertségnek. Az ionizált víz egy hihetetlenül hatékony antioxidáns, mely óriási mennyiségű oxigénnel energizálja az emberi szervezetet. Erősen lúgos, ezáltal segít semlegesíteni és eltávolítani a betegségek kialakulásáért felelős, savas kémhatású káros anyagokat a szervezetből. Kiválóan hidratál és méregtelenít, mivel az ionizált víz molekulái feleakkorák, mint a hagyományos vízmolekuláké, s így könnyebben jutnak be az emberi test szöveteibe, maguk előtt tolva, s eltávolítva a méreganyagokat.

Biocom víz ionizáló

Öt darab nagy méretű, platinával bevont titán elektróda lemezzel ionizálja a vizet a készülékben. (a legkorszerűbb japán fejlesztés). Az adott csapvíz minőségétől függően 10 vagy ennél magasabb pH-értékű ionizált vizet állít elő a berendezés. Minőségét és az ionizálás erősségi fokát tekintve a Biocom víz ionizáló a piacon kapható minden egyéb hasonló termékkel állja a versenyt.

Ezt a terméket a világpiacra tervezték, ma már az USA-n kívül Kanadában, Ausztráliában, Új-Zélandon, Ázsiában és Európában is kapható. A Biocom víz ionizáló megvásárlásával kiváló minőséget kap megfizethető áron.

Automatikus elektróda tisztítás

Az automata vízfolyás szabályzó az elektróda lemez polaritását megfordítja, s megváltoztatja a víz folyásának irányát, így még akkor is rendelkezésünkre áll ionizált víz, amikor a gép éppen tisztítást végez.

Műszaki jellemzők:

Feszültség :  AC-110V  / AC-220V.
Elektrolízis kamra területe: 450 cm
2

Fogyasztás:  100-200W

Szűrő kapacitás: 12.000 Liter

Méretek: (cm) 31.5 (Ma)  x 27.5 (Szé)  x 14 (Mé)
Tömeg:  3.5 kg


Hozzászólás