SCIO

Beszélgetés a scioról

scio

scio2

Töltse le a következő dokumentumot : Clasp32 QXCI Panel Shots TourSCIO

ENERGETIZÁLJUK A TERMÉSZETES ÉLETERŐT

MI AZ A SCIO?

Egyszerűen egy magastechnológiájú kiegészítő, egészségügyi készülék, ami segít a kezelőjének megtalálni azokat az energetikai egyensúlytalanságokat és problémákat, amik felmerülhetnek embereknél és állatoknál.

HOGY MŰKÖDIK?

A SCIO működése hasonló, mint a számítógépek vírus keresője. Megtalálja a gyengeségeket, mint például a vírusok, táplálkozási hiányok, allergiák, abnormalitások, ételérzékenységek, azáltal, hogy méri a biológiai reakciókészséget és rezonanciát a testünkben. Ezek az adatok lehetővé teszik, hogy megértsük a lehetséges igényeinket, hibás működéseinket, és sérülékenységeinket. Ez az információ kétségtelenül más, mint az egyéb klinikai vizsgálatok eredményei (pl. vérvizsgálat, röntgen, stb.), mivel az energetikai testünkre fókuszál, ami egy teljesebb nézőpontot kínál az egészség minden rétegére

.evoked

 

 

ÉS HA KÉSZ VAN A TESZT?

Amikor a SCIO megmérte a vitamin szintet, az aminosavakat, tápanyagokat, ételadalékokat, ásványi anyagokat, enzimeket, természetes cukrokat, toxinokat, hormonokat, izomtónust, baktériumokat, gombákat, vírusokat, és a belső szervek egyensúlyát, akkor összehasonlítja azokat a “normálissal”.

HOGY SEGÍT EZ AZ ÖSSZEHASONLÍTÁS?

Alapvetően a SCIO észrevesz mindent, ami negatívan hat az egészségre. Például, ha valakinek emésztési problémái vannak, a SCIO talán olyan személyt mutat, akinek gyermekkori ételmérgezése volt, ami a jelenlegi egészségügyi problémát okozza. Vagy, ha a személy krónikusan fáradt a SCIO mutathat egy akupunkturás energia egyensúlytalanságot.

SZÓVAL A SCIO PROBLÉMA TERÜLETEKET HATÁROZ MEG?

Ez több, mint egy analitikus eszköz. Miután megmérte a testünk frekvenciáit a SCIO visszatáplálja a saját frekvenciákat, hogy semlegesítse a destruktív hullám mintákat. Egyes esetekben ez egy frekvencia hozzáadását jelenti, más esetekben a frekvencia megfordítását. A SCIO nemcsak a test negatív , hanem a pozitív aspektusait is észleli. Bár azon vagyunk, hogy erősítsük és újraélesszük az egészséges folyamatokat, mégis a fókusz a negatív aspektusokra irányul.

HOGYAN JÖN LÉTRE A KEZELÉS?

Mivel a SCIO a Quantum fizikán alapul, ezért rövid magyarázat a kezelés működésmódjáról nem egyszerű. Kezelés közben a SCIO méri a test rezonanciás/reaktanciás mintáját és megjeleníti milyen javulás történt az előző mérés óta (nem egészen egy másodperccel ezelőtt). Ha van javulás, a bejövő rezonancia energetikailag változik. Ez addig történik, amig a kellő javulást el nem érjük. A további kutatáshoz és megértéshez az internet kínál információkat a quantum fizika területéről.

GYEREKEKNEK IS HASZNOS LEHET A SCIO KEZELÉS?

A SCIO egy elfogadott eszköz gyermekek számára, mert gyakran nem képesek szavakkal elmondani, hogy mi zajlik bennük. A SCIO kezelés hozzáférhetővé tesz olyan dolgokat, mint az étel intolerancia, mérgezés, ami egy mélyben húzódó probléma lehet a tanulási nehézségekkel küzdő, “acting out”-os viselkedésű, kontrollálhatatlan érzelmi reakciójú gyerekeknél.

MI A HELYZET A HÁZIÁLLATOKKAL?

IGEN! Az állatok nem tudnak a szokásos módon kommunikálni velünk, bár ők is szenvedhetnek mind fizikai, mind lelki problémáktól. Az állattulajdonosok viselkedésbeli javulást és több vitalitást vehetnek észre kedvenceiknél a SCIO kezelést követően.

AZ ŐSI GYÓGYÍTÁS TALÁLKOZÁSA A MODERN TECHNOLÓGIÁVAL A QUANTUM TECHNOLÓGIA EREJE

Analizálja a

– táplálkozási hiányokat

– allergiákat és ételérzékenységeket

– mérgeket, gombákat és parazitákat

– a fizikai testet – szerveket, izmokat, mirigyeket, vért és egyebeket

– agyhullámokat

– érzelmi blokkokat és mentális stresszt

– a legreagálóbb kérdéseket a rizikó faktor funkcióval

A kezelés tartalmaz

– elektro akupunkturát, reflexológiát, és cranial-sacral módszert

– allergia deszenzitizációt (érzéketlenítés)

– méregtelenítést

– gerinc, fog és TMJ kezelést

– őssejt stimulálást

– NLP-t

– táplálási kiegyensúlyozást, szépség- és fiatalító kezelést, stresszcsökkentést

– homeopátiás, Bach virágterápiás, szinterápiás, iridológiai, csakra kiegyensúlyozó és bioritmus kezelést

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s