Kávézni egészségesen? Igen!

Próbáltad már a Ganoderma egészséges kávét?

Próbáltad már a Ganoderma egészséges kávét?

Miért a Ganoderma?

Mert finom, egészséges, és segít a kávézás szokását egy mindennapi egészségmegőrzéssel kombinálni! Az már a hab a tortán – vagyis a finom kávé tetején -, hogy még pénzt is spórolhatsz vele, ugyanis olcsóbb, mint a hagyományos kávé.

A csészébe zárt wellness!

Az egészséges életmódra törekvők számára a kávéivással a koffeintartalom és a savas tulajdonság a probléma illetve hogy magas a vérnyomásuk és ezért vannak eltiltva tőle. Létezik azonban egy olyan kávé, amely megfelel ezeknek az egészségügyi elvárásoknak, emellett felturbózza szervezetünk védekező rendszerét és csökkenti beállítja a vérnyomást. Vannak olyanok, akik a koffein hatása miatt nem isznak kávét és/vagy teát, ám az új kávéfajta, amellett, hogy valóban kávé íze van, mentes a koffein negatív hatásaitól. Lefekvés előtt is nyugodtan fogyasztható, mert relaxáló hatása révén elősegíti a nyugodt alvást. A DXN ganoderma kávé kereskedelmi forgalomban lévő természetes brazil kávé. Egészségügyi hatását a hozzáadott ganoderma gombakivonatnak köszönheti. Szakemberek előszeretettel ajánlják az új italt azoknak, akiknél daganatos megbetegedést diagnosztizáltak. Az általuk megadott, a rák leküzdéséhez szükséges tizenegy hatásos és természetes módszert tartalmazó listán a felturbózott kávé a harmadik helyet kapta. Leggyakrabban említett előnye, hogy javítja az alvást, növeli az agyba jutó oxigén mennyiségét, normalizálja a testtömeget, elősegíti a méreganyagok távozásását szervezetből.

Többfle formában kapható: feketén, 3 az 1-ben (növényi tejporral és nádcukorral), kakaóval, teaként, ginzelggel, stb. Mindenki megtalálhatja a kedvencét!

Egészséges kávé!

ganodermaA csészébe zárt wellness!

Egészséges!

Finom!

Az egészséges életmódra törekvők számára, a kávéivással, a koffeintartalom és a savas tulajdonság a probléma, illetve hogy magas a vérnyomásuk és azért vannak eltiltva tőle.
Létezik azonban egy olyan kávé, amely megfelel ezeknek az egészségügyi elvárásoknak, emellett felturbózza a szervezetünk védekező rendszerét, és csökkenti, beállítja a vérnyomást.

egészséges kávéVannak olyanok akik a koffein hatása miatt nem isznak kávét vagy teát, ám az új kávéfajta, amellett, hogy valódi kávé íze van, mentes a koffein negatív hatásaitól.
Lefekvés előtt is nyugodtan fogyasztható, mert relaxáló hatása révén elősegíti a nyugodt alvást.
A DXN Ganoderma kávé kereskedelmi forgalomban lévő természetes kávé.
Egészségügyi hatását a hozzá adott ganoderma gomba kivonatnak köszönheti.

Szakemberek előszeretettel ajánlják az új italt azoknak, akiknél daganatos megbetegedést diagnosztizáltak.

Leggyakrabban említett előnyei:
-Javítja az alvást
-Növeli az agyba jutó oxigén mennyiségét
-Normalizálja a testtömeget
-Elősegíti a méreganyagok távozását a szervezetből


Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s