Dohányzás leszoktató kezelés

FB_IMG_1440393445085

Szeretnél leszokni a dohányzásról?
Ha a fenti kérdésre őszintén IGEN-nel feleltél, akkor kérlek, olvasd el az alábbi tájékoztatót, hogy segíthessünk!
A dohányzás, mint tudjuk, egy fajta betegség. A dohánytermékek füstje, kb. 4000 kémiai vegyületet tartalmaz, ezek közül több rákkeltő, és van, ami függőséget alakít ki a dohányos szervezetében. A leszokásnál ez a függőség a legnagyobb (szinte egyetlen) akadály. Az ezért felelős anyag a nikotin, ami a dohányfüst egyik összetevője, és hasonlóan erős függést alakít ki, mint a kokain vagy a heroin.
Hogyan hat a nikotin a dohányos szervezetére?
A nikotin módosítja a dopamin felszabadulást a szervezetben. A dopamin egy neurotranszmitter, más néven vivőanyag. Nikotin hatására ez a vivőanyag nem bomlik le, kering a szervezetben, állandó boldogságérzetet okozva.
A függőség kialakulása
Mivel a dopamin nikotin miatt folyamatosan kering a szervezetben, ennek hatására megszaporodnak a vevőreceptorok is, tehát egy fokozott boldogságérzés alakul ki. Amikor azonban ezek a sejtek egy idő után visszaállnak normál “létszámba”, eltűnik ez a “műboldogság”, a szervezetnek hiányozni kezd ez az érzés, tehát újból kell a nikotin, vagyis újból rá kell gyújtani.
Leszokás: segítséggel, vagy anélkül?
A válasz a fentebb említettek miatt mindenképpen az, hogy segítséggel: az akaraterő nagyon fontos a leszokáshoz, a legfontosabb, de pusztán az akaraterő az esetek többségében nem elég. A következő kérdés az, hogy milyen segítséget lehet igénybe venni. A nikotinpótló eljárások (rágók, tapaszok) nem nyújthatnak megfelelő hatásfokú segítséget, mert nem szüntetik meg azt a bizonyos függőséget, amiről már szó esett. A nikotinpótló eljárásokkal szemben a biorezonancia elvén alapuló kezelés hatékony segítséget nyújt a leszokásban.
Dohányzásról való leszokást segítő kezelés a biorezonancia segítségével
A kezelés az úgynevezett biorezonancia elvén működik és a kezelés közben a páciens semmiféle fájdalmat nem érez, hiszen gyengeáramú biomágneses rezgéseket kap.
Itt a biológiai hatást – hasonlóan a híradástechnikához – rezonancia útján érjük el: ha a terápiás jel és szervezet kezelt egysége között létrejön a rezonancia, akkor bekövetkezik a terápiás hatás, – ha nem, akkor a szervezet számára észrevétlen maradt a terápiás jel, és semmilyen választ sem ad a kezelésre (így mellékhatástól sem kell tartanunk).
A kezelés menete
A páciens a kezelés előtt két órával nem gyújthat rá, mivel a készülék kiméri a szervezet frekvenciáit nikotin nélkül, majd utána a beteg elszív egy cigarettát és a csikket a készülék tálcájára kell helyeznie. Ezt követően a program ismét megméri a frekvenciákat és összehasonlítja a cigaretta elszívása előtti állapottal. Bonyolult matematikai algoritmussal kiszámolja a páciensre jellemző görbét, majd az elektródákon keresztül a páciensnek sugározza, aki úgy érzi majd magát, mintha több száz cigarettát elszívott volna és kb. 2 hétig nem fogja kívánni. A leszoktató terápia után következhet a tüdőtisztítás, ahol a készülék segíti a nikotin felszívódását a tüdőből, valamint kiválasztható még a nikotin megvonásakor jelentkező stressz csökkentése is, és a garattisztítás.
A terápia része még a kialakult függőség kezelése az agyban, szintén a biorezonancia segítségével, valamint életmódtanácsadás.
Kiegészítésként olyan béta-karotin tartalmú étrendkiegészítőt ajánlunk, ami segíti a szervezet méregtelenítését, és a tüdőrák kockázatának csökkentését. A béta-karotin, az A-vitamin előanyaga, erős antioxidáns (szabadgyökfogó) és bizonyítottan csökkenti a tüdőrák kialakulásának kockázatát, elősegíti a nikotin és a kátrány kitisztulását a szervezetből.
A kezelés után, ha a páciens betartja a pontos utasításokat (pl. a napi legalább 3,5 – 4 liter tiszta víz fogyasztása) az eredmény 100%-os akár egy kezeléssel is. A kezelés időtartama kb. 45-50 perc. Egyéb függőségek kezelése egyéni terv szerint.

Jelentkezés telefonon vagy e-mailben:  +36(31) 780 6559  gurdonka@gmail.com